WOSTI: Urheilutietoa televisiossa kansainvälisellä tasolla.

Wosti por Wosti -

WOSTI on johtava yritys urheilulähetysten opastukseen liittyvässä tiedossa. Se tarjoaa laadukasta, luotettavaa ja aina tarkistettua tietoa kanavista, jotka lähettävät päivittäin jalkapallo- ja muita urheilutapahtumia.

 Tämä tieto on erittäin haluttua urheilun ystävien keskuudessa, sillä nykyään on vaikea tietää, milloin ja missä tapahtumat televisioidaan, ottaen huomioon nykyiset urheilutapahtumat ja televisiomediat.

 

KANSAINVÄLINEN KATTAVUUS

WOSTI tarjoaa tällä hetkellä kattavuutta 53 maassa useilla kielillä, 36 eri verkkosivustolla.

Tässä on luettelo verkkosivustoista, joissa voit tarkistaa päivittäisen urheiluohjelman maan mukaan, josta olet kiinnostunut:

 

Espanja: futbol en la tvChile: futbol en vivo chileMeksiko: futbol en vivo mexicoArgentiina: futbol en vivo argentinaPeru: futbol en vivo peruColombia: futbol en vivo colombiaUruguay: futbol en vivo uruguayBolivia: futbol en vivo boliviaEcuador: futbol en vivo ecuadorVenezuela: futbol en vivo venezuelaGuatemala: futbol en vivo guatemalaParaguay: futbol en vivo paraguayEl Salvador: futbol en vivo el salvadorCosta Rica: futbol en vivo costaricaHonduras: futbol en vivo hondurasBrasilia: futebol ao vivo brasilPortugali: futebol na tvUnited Kingdom: uk football on tvNicaragua: futbol en vivo nicaraguaUSA (en): sports on tv usaUSA (es): futbol en vivo usaItalien: calcio tvTyskland: fussball im tvPanama: futbol en vivo panamaIrlanti: live football tvdominikaaninen tasavalta: futbol en vivo dominicanaNorja: fotball tvRanska: foot tvRuotsi: fotboll pa tv i dagSuomi: jalkapallo tvKanada: sports guide tvIntia: live sports tvTanska: fodbold i dagItävalta: fussball im tvJapani: football tvArabia: live football tv.

 

Lisäksi on ilmainen sovellus, josta pääset käsiksi kaikkien näiden maiden täydelliseen aikatauluun. Aluksi voit valita maan aikataulun, joka kiinnostaa sinua eniten. Mutta valikosta voit vaihtaa toisen maan aikatauluun. Voit ladata sen Androidille ja iOS:lle.

 

SOPIMUKSET JA YHTEISTYÖ

WOSTI on tehnyt runsaasti sopimuksia ja yhteistyötä suurten medioiden kuten SPORT, GOL PLAY ja muiden sekä pienten verkkosivustojen/blogien kanssa.

 

WIDGETS ja API

WOSTI:lla on ilmainen vekotin, joka tarjoaa kaikki tänään ja huomenna televisioidut jalkapallo-ottelut yksityiskohtaisine aikatauluineen ja televisiokanavineen. Tämä vekotin voidaan myös mukauttaa suodattamalla kilpailun, joukkueen tai jopa lajin mukaan. Minkä tahansa verkkosivuston valikosta pääset vekottimen asetuksiin.

Lisäksi WOSTI on kehittänyt oman API:nsa, joka mahdollistaa kolmansien osapuolten integroida tiedot verkkosivustolleen tai sovellukseensa. Sisältö on aina päivitettyä ja suurta kiinnostusta siitä, missä otteluita voi katsella.

Kaikista tiedoista, ehdotuksista tai yhteistyökysymyksistä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]