Määritä pienoisohjelmasi

Vie verkkosivustollesi tai blogiisi jalkapallon täydellisin ja ajantasaisin TV-aikataulu


  • x
Jalkapallo- ja urheilusivustojen sekä jalkapallo- ja urheilublogien omistajille yhden tai useamman pienoisohjelman omistamisesta on tullut keskeinen työkalu erittäin kiinnostavien palvelujen tarjoamiseksi käyttäjille. Yksi tämän hetken kysytyimmistä tiedoista on jalkapallo-otteluiden TV-aikataulu muiden urheilulajien TV-aikataulujen lisäksi. Nämä jalkapallon ja urheilun pienoisohjelmat ovat loistava tilaisuus tarjota ainutlaatuista, täydellistä ja laadukasta palvelua, joka päivittyy automaattisesti, ja jolla on se suuri etu, että se on ilmaista.

Lisäksi nämä pienoisohjelmat ovat erittäin helppoja konfiguroida ja lisätä jokaiselle verkkosivustolle tai henkilökohtaiseen blogiin.

Ne voidaan myös mukauttaa täysin kunkin suunnittelun mukaan, koska pienoisohjelma voidaan mukauttaa haluamasi leveyden, korkeuden ja värin mukaan. Jalkapallotv.fi tarjoaa sinulle tässä osiossa mahdollisuuden lisätä erilaisia pienoisohjelmia: Jalkapallon täydellinen TV-aikataulu.

Tämä pienoisohjelma tarjoaa kaikki tämän päivän ja huomisen televisioidut jalkapallo-ottelut ja sisältää yksityiskohtaiset aikataulut sekä ilmaisille että maksullisille televisiokanaville, jotka lähettävät kunkin sarjan jokaisen ottelun. Jalkapallojoukkueen TV-aikataulu.

Tämä pienoisohjelma tarjoaa minkä tahansa jalkapallojoukkueen, niin espanjalaisten kuin kansainvälisten joukkueiden ja maajoukkueiden, televisioitujen otteluiden täydellisen aikataulun. Aikataulu sisältää päivät, kellonajat, joukkueen sarjan ja kunkin ottelun lähettävät televisiokanavat. Kokoonpano koostuu useista vaiheista: Mittaukset. Voit määrittää leveyden ja korkeuden, joka sopii parhaiten tilaan, johon haluat sijoittaa pienoisohjelman. Väri. Valitse verkkosivustollesi tai blogiisi parhaiten sopiva väri. Tämän etuna on, että voit lisätä tarkan koodin. Joukkue.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain jalkapallon pienoisohjelmassa, ja se on tarkoitettu tapauksiin, joissa haluat määrittää pienoisohjelman tietylle joukkueelle. Jos taas haluat täydellisen otteluluettelon, sinun on vain valittava Kaikki-ruutu.

Luo. Kun edelliset kentät on määritetty, painetaan tätä painiketta, joka luo kaksi erilaista koodia, JavaScriptin ja iFramen. Sinun on valittava verkkosivustoasi tai blogiasi vastaava koodi sekä kopioitava ja liitettävä se haluamallesi sivustolle.