WOSTI Football TV Guide, ilmainen sovellus, jolla voit seurata kaikkea jalkapalloa televisiosta.

Wosti por Wosti -

Väsynyt siitä, ettet tiedä, milloin joukkueesi pelaa ja missä voit katsoa sen? Kuulutko niihin, jotka viettävät paljon aikaa kanavia vaihtaen löytämättä etsimääsi ottelua? Haluaisitko oppaan kaikelle televisioidulle jalkapallolle puhelimessasi? Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on myönteinen, esittelemme ratkaisun: WOSTI FootballTV -sovelluksen.

 

 Se on ladattavissa laitteellesi sekä Androidille (WOSTI Football TV Google Playssa) että iOS:lle (WOSTI Football TV App Storessa).

 

Kun käynnistät sen ensimmäisen kerran, näytetään luettelo kaikista maista, jotta voit valita omasi. Valittuasi näytetään kaikki tänään lähetettävät tapahtumat. Päivämäärää voi muuttaa näytön yläosassa näkyvällä mustalla palkilla.

 

Napsauttamalla ottelua avautuu uusi välilehti, joka näyttää yksityiskohtaisemmat tiedot: päivämäärä, aika, laji, kilpailu, vaihe tai kierros sekä televisiokanavien nimet, joilla ottelu näytetään. Yksi sovelluksen suurista eduista on mahdollisuus asettaa hälytyksiä puhelimen kalenteriin. Napsauttamalla kelloa näytön oikeassa yläkulmassa luodaan uusi tapahtuma kalenteriin, ja voit määrittää muistutuksia, jotta et missaa sekuntiakaan.

 

Pääliittymän lisäksi sovelluksessa on enemmän toimintoja, joihin pääsee alasvetovalikon kautta. Avataksesi sen, sinun tulee napsauttaa kolmen vaakasuoran viivan symbolia laitteen vasemmassa yläkulmassa:

 

Oma aikataulu mahdollistaa aikataulun räätälöinnin suodattamalla vain kiinnostavat tapahtumat. Voit sisällyttää joukkueita, kilpailuja ja televisiokanavia. Voit esimerkiksi luoda oman aikataulun kanaville ja alustoille, joihin sinulla on pääsy, tai sellaisen, joka koostuu vain suosikkijoukkueistasi jne. Tähän osioon pääsee suoraan päänäytöltä napsauttamalla tähti-ikonia, joka näkyy näytön oikeassa yläkulmassa.

 

Haku antaa mahdollisuuden valita kaikkien joukkueiden ja kilpailujen ottelut, jotka on listattu tietokantaamme. Se auttaa nopeuttamaan prosessia tietääksesi tietyn joukkueen tai turnauksen lähetyksen aikataulun seuraavien 14 päivän aikana haun avulla.

 

Edistynyt suodatus tarjoaa ominaisuuksia, jotka ovat hyvin samanlaisia kuin Oma aikataulu. Suuri ero on, että suodattimia ei tallenneta sovelluksen sulkeutuessa, joten niitä voi käyttää muiden otteluiden tai tapahtumien tarkistamiseen, jotka poikkeavat jo aikatauluusi sisällytetyistä.

 

Valitsemaasi maata -osiosta voit valita ohjelman sen alueen mukaan, jossa olet, meidän verkkosivustojemme kautta: Chile, Meksiko, Espanja, Argentiina, Peru, Kolumbia, Uruguay, Bolivia, Ecuador, Venezuela, Guatemala, Paraguay, El Salvador, Costa Rica, Honduras, Brasilia, Portugali, Iso-Britannia, Nicaragua, Yhdysvallat, Italia, Panama, Irlanti, Dominikaaninen tasavalta, Norja, Ranska, Ruotsi, Suomi, Kanada, Intia, Tanska, Itävalta, Japani ja arabimaat. Tekstit näytetään valitun maan kielellä. Tämä on erityisen hyödyllistä matkustaessasi ulkomaille ja halutessasi tietää, mistä voit edelleen katsoa parhaita pelejä.

 

Sovelluksen arvostelu vie sinut puhelimesi yhteensopivaan sovelluskauppaan, jotta voit jättää arvostelusi ja mielipiteesi. Arvostelut auttavat meitä kasvamaan tavoittaaksemme enemmän faneja, ja tietenkin olemme kiinnostuneita kaikista kommenteistasi jatkaaksemme sisällön ja palvelun parantamista.

 

Lopuksi alasvetovalikon alaosassa on suora linkki WOSTI FutbolTV -tilien Twitteriin ja Facebookiin. Suosittelemme, että seuraat molempia profiilejamme molemmissa sosiaalisissa medioissa pysyäksesi ajan tasalla televisioidun urheilun viimeisimmistä uutisista ja jotta et jää mistään paitsi.